Bemutatkozás

Cégünk több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő ingatlan és vagyonértékelő vállalkozás. A Magyar Ingatlanszövetség tagja.

A 2021. január 1-ei tulajdonosváltás óta sok változáson mentünk keresztül. Ezúton szeretnénk megköszönni azt a bizalmat, hozzáállást és együttműködést, ami a Partneri kapcsolatainkat  jellemezte és bízunk benne, hogy jellemzi majd az elkövetkezendő időszakban is.

Számos újításon és tapasztalaton vagyunk már túl, de még nagyon sok tennivaló áll előttünk. Ennek első lépése, hogy nevünk, ideológiánk a hitvallásunknak megfelelően megújuljon.

Cégünk neve három szóból tevődik össze: „Artistic + Metric + Matrix”.

Ezen szavak az alábbiakat jelentik számunkra:
 • tenni akarás,
 • kreativitás,
 • innováció,
 • módszerszintű problémamegoldó képesség.

Új cégnevünk számunkra olyan vállalkozást jelent, amely kreatív és innovatív megoldásokat kínál módszerszintű megközelítéssel Partnerei számára. 

Kialakított új logónk formája a folyamatos megújulásban kap szerepet, a részben zöld színe pedig a fenntarthatóság előtti tisztelet jegyében született.

circle-500

Szolgáltatásaink részletezése:

 

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a vállalati ingatlan és vagyonérték becslésre, vállalati-beruházási projekt ellenőrzésre és vállalati műszaki ellenőrzésre. Emellett természetesen a lakossági ingatlanok értékbecslése külön Üzletággal rendelkezik cégünknél.

Büszkék vagyunk Munkatársainkra, szakmai tapasztalatukat és rátermettségüket az Artimetrix Kft-nél értékként kezeljük. Felsőfokú végzettséggel, valamint ingatlanközvetítő és ingatlanvagyon értékelő képesítéssel rendelkeznek.

Három fő rendelkezik Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítéssel (EUFIM minősítés). Kollégáink építészmérnök, ingatlangazdálkodó, földmérő szakmérnök, agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök, gépészmérnök, felsőfokú vadgazdamérnök, erdőmérnök végzettségekkel rendelkeznek.

A vagyonértékeléshez szükséges valamennyi személyi és technikai feltétellel rendelkezünk. Önálló irodát tartunk fent a 4031 Debrecen, Derék u. 83. I/3. szám alatt.

Cégünk jövőképében szerves helyet foglal el az innováció, a kreativitás és a hitelesség. Cégünk hosszú távú, szakmai kapcsolatokra épülő együttműködéssel hozzájárul Partnerei gazdasági fejlődéséhez, beruházásösztönzéséhez. Komplex és módszerszintű szemléletünkkel, és a fenntarthatóság iránti elköteleződésünkkel összhangban az alábbi szolgáltatásainkat kínáljuk meglévő és új Partnereink számára:

 • Ingatlanforgalmi értékbecslés: Termőföld, lakóingatlanok, ipari és kereskedelmi ingatlanok,
 • Eszközértékelés: Gépek, technológiák vagyonértékelése
 • Projektellenőrzés: Részben banki hitelből megvalósuló beruházások folyamatának végigkísérése azon Bankoknál, melyekkel Cégünk szerződésben áll.
 • Speciális rendeltetésű ingatlanok értékbecslése. (napelemparkok, naperőművek, benzinkutak, szállodák)
 • Generál műszaki ellenőrzés: Épülő létesítmények, beruházások, telepítendő technológiák elkészültének folyamatos ellenőrzése építészeti, gépészeti és elektromos szakágakban.
 • Építészeti-műszaki szaktanácsadás
 • Egyéb megbízások: vagyonértékbecslés (ingó és ingatlan) számviteli célú elszámoláshoz